Uw apotheker(s):

Mw. S. Yousofi, Mw. MMS Eker – Naaijkens

Tel: 071 561 33 50

info@apotheekdeltaplein.nl

Geplande aanpassingen voor maart

10-03-2018


 

Ondertussen zijn we sinds enkele weken geopend. Op verzoek van diverse klanten hebben we winkelmandjes aangeschaft om uw producten tijdens het winkelen in te verzamelen.In maart worden nog een aantal belangrijke punten afgerond.
 1. Privacy

  We hebben al een privacy balie in een aparte ruimte in het verlengde van de balies, deze maand worden onze privacy schermen tussen balies geplaatst.

 2. Volgnummersysteem

  Ook wordt aan het eind van de maand ons volgnummersysteem geplaatst, zodat u precies weet wanneer u aan de beurt bent. Bij het volgnummersysteem kunt u zich aanmelden met een afhaalcode. Deze ontvangt u op het moment dat wij uw medicatie klaar hebben en beschikken over uw email adres of 06 nummer.

 3. Cosmetica

  Een testermeubel voor La Roche Posay en Vichy zal geplaatst worden als ook de belettering van de lichtbakken binnen.

 4. Afhaalautomaat

  Onze afhaalautomaat is ondertussen in de gevel aan de Schoolstraatzijde geplaatst maar nog niet operationeel. Uit de afhaalautomaat kunt u 24/7 uw klaarstaande geneesmiddelen ophalen. Wilt u hiervan gebruik maken, dan kunt u zich hiervoor aanmelden. Ook kunt u hier 24/7 een beperkt assortiment geneesmiddelen zonder recept halen.De gevelbellettering, belettering binnen, pin-only balie en stoelen met armleuningen in de wachtruimte worden in de toekomst ook nog toegevoegd.